Online Bestellen

Wij hebben service graag hoog in het vaandel staan, om onze klanten nog beter te kunnen helpen met het bestelproces willen wij u graag verzoeken om de bestellingen zoveel mogelijk online te plaatsen via de webshop van KROTT Trophy Products. Dit helpt ons de orderverwerking sneller en efficiënter te regelen voor u en voor u als klant voorkomt het digitaal plaatsen van bestellingen fouten bij het invoeren tijdens de verwerking. Natuurlijk zijn wij ook nog telefonisch en per e-mail bereikbaar voor uw vragen -en/of bestellingen.

Tevens staat ons volledige assortiment online, alles is eenvoudig te vinden in de diverse categorieën of via de zoekfunctie. Ook is het mogelijk een bestellijst in te voeren met het vaste assortiment waardoor bestellen nog sneller een makkelijker gaat. Ook is er een pagina waarop alle OP=OP acties staan, zo ben je ook nog eens voordeliger uit.

  • Complete assortiment
  • Snel zoeken in de shop
  • Eigen verlanglijst/bestellijst maken
  • Snelle verwerking van uw order

Bestel makkelijk en snel op www.KROTT.nl! Mocht u hulp nodig hebben tijdens het navigeren van de webshop of het online bestellen horen wij graag van u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: