Bedrijfsinformatie H.Krott Sportprijzen

Het bedrijf is begonnen (1955) in het hartje van Amsterdam de Jordaan. Na diverse kleine pandjes te zijn ontgroeid was een verhuizing noodzakelijk naar de Prins Hendrikkade in Amsterdam. In 1985 was weer een verhuizing noodzakelijk naar de huidige lokatie in Halfweg.

 

Hier is het familiebedrijf gegroeid naar twee panden met een totale oppervlake van 2200 vierkante meter. Alle onderdelen van de sportprijzen en randartikelen worden geheel in eigen beheer geiimporteerd. Rechtstreeks van fabrikant naar groothandel is gegarandeerd voor scherpe prijsstelling.

 

Eigen produkten uit China, Amerika en Europa worden exclusief voor de firma Krott gemaakt. De rozetten die wij verkopen worden door ons eigen produktieteam gemaakt. Op dit gebied zijn wij marktleider met veel verschillende modellen.

 

Wij zijn de oudste en grootste leverancier van complete bekers en trofeeen in Nederland. De snelle levering van produkten met een goede kwaliteit en prijsstelling garanderen voor een uitstekende keus. Daarnaast reikt onze exportafdeling over vele grenzen.

 

In het jaar 2005 werd het 50 jarig bestaan van de firma gevierd.

 

H.Krott Sportprijzen | Download onze catalogus 2011

H.Krott Sportprijzen Webshop

Ons gehele assortiment is te vinden in onze webshop. Na registratie wordt uw account goedgekeurd, waarna u direct online kunt bestellen.

 

Sportprijzen nodig? Bestel direct!

 

H.Krott Sportprijzen | ga direct naar onze webshop

Powered by Jun-E-Jay.com